Amsterdam January 31, 2023

Incassobureau Amsterdam

Normaal gesproken betalen je klanten altijd netjes en op tijd. Maar helaas kan het een keer voorkomen dat dit niet gebeurt. Het is dan belangrijk dat je iemand achter de hand hebt die je hierbij kan helpen. Maar ook iemand die je helpt op een manier zonder je klanten kwijt te raken. Met de hulp van een incassobureau Amsterdam kan je ervoor zorgen dat de facturen alsnog verhaald gaan worden. Dit kan in eerste instantie met een pre incasso traject. Hierbij worden je klanten via een incassobureau herinnert. Als dit niet blijkt te werken dan kan je een stap verder gaan en echt een incassotraject instappen. Er worden nu ook kosten in rekening gebracht richting je debiteur en de debiteur wordt actief benaderd. Dit is vaak al voldoende om iemand te laten betalen.

Incassobureau Amsterdam op basis van no cure no pay

Een incassobureau Amsterdam helpt je puur op basis van no cure no pay. Dit betekent dat ze geen geld vragen voor hun diensten. Je betaald ook niet als het ze niet lukt om het bedrag te innen. Zodra ze het bedrag wel innen moet er een rekening betaald worden. Een groot deel van de rekening komt bij de debiteur te liggen. Als ondernemer betaal je enkel een kleine provisie. Zo blijft het voor ondernemers ook rendabel om kleine facturen te innen. Het is tenslotte geld dat je misloopt en je toch graag terug op je rekening wilt zien.

De incasso overdragen aan een gerechtsdeurwaarder

In eerste instantie begin je meestal bij een incassobureau Amsterdam. Dit is een soort laatste strohalm om iemand te laten betalen. Maar als dit ook niet werkt dan zit er niets anders op dan naar de deurwaarder te stappen. Deze werkt meestal binnen hetzelfde bedrijf. Een deurwaarder begint altijd eerst met een constatering deurwaarder. Ze stellen een constatering op waaruit blijkt dat een debiteur in gebreke is. Deze wordt persoonlijk aan je debiteur overhandigd. Je debiteur krijgt nu de tijd om de factuur alsnog te voldoen. Slagen ze hier niet in? Dan gaat de constatering deurwaarder naar de rechtbank zodat een officiƫle beslaglegging mogelijk is.

Maak vandaag nog een afspraak met een incassobureau of deurwaarder

Ervaar jij ook problemen met een klant of bedrijf? Dan is het belangrijk om op tijd actie te ondernemen. Via ons incassobureau kan je aan de slag om een officiƫle constatering op te stellen. Of om de vervolgstappen te nemen om eindelijk je factuur te innen!

You may also like...