Nederland January 31, 2023

Beschermd tijdens kitesurfen

Sport jij regelmatig in de natuur en in ruige omstandigheden? Dan is het belangrijk om jezelf goed te beschermen. Ondanks dat je een geoefende sporter en zwemmer bent kan je in de problemen raken. Bijvoorbeeld door een windval of stromingen. Tijdens het kitesurfen is het bijvoorbeeld belangrijk om jezelf goed te beschermen. Met de Restube Extreme bescherm je lichaam met een reddingsboei. Het enige verschil is dat deze fysiek niet in de weg zit. Je draagt de reddingsboei in een klein heuptasje bij je tijdens het kitesurfen. Op het moment dat je hem nodig hebt trek je aan het touw en blaast de reddingsboei zichzelf automatisch op. Je kan de reddingsboei nu direct gebruiken om jezelf in veiligheid te brengen. Zodra je weer aan de kant bent berg je de Restube weer op in het tasje voor de volgende keer.

Speciaal ontwikkeld voor kitesurfers

De Restube Extreme is een speciale variant op de standaard Restube die ontwikkeld is voor watersporters. Deze beschermd tijdens Kitesurfen en zit Kitesurfers niet in de weg. Zo kan je nog steeds actief kitesurfen. Maar mocht je in de problemen terecht komen op het water dan kan de Restube bescherming bieden. Het heuptasje zelf is ook gemaakt van robuuste materialen. Bij een flinke klap op het water blijft je Restube intact en kan deze nog steeds de bescherming bieden die je nodig hebt. De Restube Active kan zelfs door professionele watersporters gebruikt worden. Kortom het perfecte middel om mee te nemen op het water.

Voldoende drijfvermogen op openwater voor volwassenen

De Restube Extreme biedt voldoende drijfvermogen om één volwassenen te dragen. De opvallende kleur van de Restube kan ook gebruikt worden om de aandacht van andere op zee te trekken. Zo kan je laten zien dast je in de problemen zit en hulp nodig hebt. Ondertussen kan je met de hulp van de Restube je hoofd gewoon bovenwater houden.

Red andere watersporters met de Restube Active

Misschien ben je zelf niet in de problemen geraakt, maar kom je in de buurt van een drenkeling. Je kan dan de Restube Active loskoppelen en naar een drenkeling toewerpen. Je kan de Restube gebruiken om iemand veilig naar de kant te brengen. Na afloop berg je de Restube weer netjes op voor de volgende reddingspoging. Kortom de Restube beschermd tijdens kitesurfen en zorgt ervoor dat je veilig kan watersporten. Zelfs met de meest extreme sporten op het water.

You may also like...