Nederland January 30, 2023

Een origineel bedrijfsuitje

Teambuilding is tegenwoordig een veel voorkomende kreet bij bedrijfsuitjes. Zo combineer je een origineel bedrijfsuitje en een gezellige dag samen met het verbeteren en of groeien van een goede samenwerking tussen collega’s. Een mooie locatie om dit in de zomerperiode te doen is een strandtent. Strandtenten zijn tegenwoordig niet meer alleen hippe plekken om lekker te loungen onder het genot van een cocktail, je kunt er ook terecht voor een bedrijfsuitje. Ben je op zoek naar de combinatie bedrijfsuitje en teambuilding dan vind je hieronder een aantal leuke en originele ideeën.

Branding raften

Bij bijna elke strandtent in Nederland kun je heerlijk een dagje doorbrengen met het personeel. Echter zijn er ook andere dingen die je kunt doen in de buurt van een strandtent. Zo combineer je ontspannen met een leuke activiteit, zoals branding raften. Je trotseert samen met je collega’s de golven. Het is een te gekke activiteit waar het erg op teamwork aankomt. Je trotseert samen de golven, scheurt door de branding en het doel is met jouw team het snelste over het parcours te gaan en te winnen. 

Zandsculpturen bouwen

Wil je een wat minder avontuurlijke activiteit voor jou en je collega’s, dan is een creatieve workshop zandsculpturen bouwen ook een perfecte teambuilding workshop. De teams bouwen samen aan een vooraf opgegeven thema met speciaal sculpzand. De verschillende talenten die binnen de groep aanwezig zijn komen tijdens deze workshop duidelijk naar voren. Goede samenwerking, communicatie en overleg zijn de drie belangrijkste elementen om tot een mooi eindresultaat te komen. Door de verschillende werkzaamheden komen onverwachte kwaliteiten van teamleden aan de oppervlakte. Een boeiend en afwisselend proces waar veel van elkaar geleerd kan worden.

Expeditie Robinson

Een andere leuke vorm van teambuilding is Expeditie Robinson. Zonder de hulp van je teamgenoten krijg je de opdrachten niet voor elkaar, het samenwerken is dus heel belangrijk. Je doorloopt 3 fases in dit spel en in elke fase moeten er meerdere opdrachten volbracht worden. Een goede leider die zorgt voor een goede verdeling is dus belangrijk. Enkele onderdelen uit het spel kunnen bijvoorbeeld zijn, vuur maken, knopen en een vlot bouwen. Een prima teambuilding activiteit waarbij jij en je collega’s het water niet in hoeven.  Welke activiteit je ook kiest, aan het einde van de middag is het tevreden nagenieten van een inspirerende dag met je collega’s onder het genot van een heerlijke cocktail. 

You may also like...