Zaandam January 31, 2023

Reiki opleiding

Ben je in aanraking gekomen met reiki en wil je zelf als reiki master aan de slag? Met de Reiki opleiding leer je het zelfhelend vermogen van de mens inzetten. Je leert hoe je de energiestromen in je eigen lichaam en van anderen kan beïnvloeden. Door stress, ziekte en verschillende situaties in het leven kan je last krijgen van energie blokkades. Deze blokkades kunnen je energieniveau zo uit balans brengen dat je ziek en uitgeput voelt. Met de hulp van Reiki activeer je het zelfhelend vermogen van je lichaam en kan je lichaam weer terug in balans brengen.

Volg een complete Reiki opleiding tot Reiki Master

Als erkend opleider mogen wij je opleiden tot Reiki Master. Wil je eerst de beginselen van Reiki leren en daarna pas verdergaan? Dit is uiteraard ook een optie. Je kan via ons ook Reiki 1 volgen waarbij je slechts de beginselen leert. Je bent dan nog geen volledige Reiki Master. Maar je leert wel alles over wat Reiki inhoudt. Als je de volledige opleiding afrond dan mag je jezelf Reiki Master noemen. Je mag dan zelf cursussen geven en andere mensen helen met een Reiki behandeling. De Reiki opleiding kan hierdoor echt een vereiking zijn van je eigen praktijk.

Combineer de Reiki opleiding met de massage opleiding

We zien steeds vaker dat een masseur meer aanbiedt dan enkel een massage. Zo kan je de Reiki opleiding als aanvulling zien van je behandeling. Maar je kan natuurlijk ook de massage opleiding ernaast volgen. Met massages haal je fysieke blokkades weg en met Reiki de energie blokkades in het lichaam. Dit kan elkaar heel goed aanvullen en we zien steeds vaker dat beide opleidingen gecombineerd worden. Bij ons kan je een erkende Reiki opleiding volgen en natuurlijk ook nog de massage opleiding.

Kies direct de opleiding uit die bij jouw past

Ben je nog op zoek naar een massage opleiding? Of wil je die misschien zelfs wel combineren met Reiki? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met een opleiding die echt bij je past. We hebben meerdere opleidingen waaruit je kan kiezen en die je direct bij ons kan volgen. Het hele jaar door hebben we meerdere startdagen per maand waardoor je vrijwel direct met een cursus aan de slag kan. Begin vandaag nog met je nieuwe opleiding tot masseur via onze website.

You may also like...