Noord Brabant January 31, 2023

Douglas Schutting

Eén van de populairste erfafscheidingen in Nederland is al jaren de Douglas schutting. Douglas hout is een duurzaam houtsoort met een unieke oranje uitstraling. Een paar weken na plaatsing begint de Douglas schutting al te vergrijzen. Dit gebeurt op een natuurlijke manier die prachtig aansluit bij je tuin. De gemiddelde levensduur van een douglas schutting ligt tussen de 10 en 15 jaar. Ondanks de lange levensduur ligt de prijs relatief laag vergeleken met andere houtsoorten. Het is dus niet zo gek dat we allemaal massaal voor een nieuwe Douglas schutting kiezen in de achtertuin. Met schuttingbouw kunnen we je huidige erfafscheiding vervangen voor Douglas hout. 

Douglas schutting is volledig onderhoudsvrij

Wil je graag de oranje kleur van een Douglas schutting behouden? Dan is het noodzakelijk om de schuttingdelen in de olie te zetten. Maar als je de grijze kleur helemaal prima vindt dan hoef je er niets aan te doen. De schuttingdelen zijn volledig onderhoudsvrij. Je hoeft ook niet bang te zijn dat dit de levensduur aantast. Je kan dus gewoon blijven genieten van je Douglas schutting zelfs als je er helemaal niets aan doet. Natuurlijk kan je de schutting eventueel ook een andere kleur geven met beits. Dit mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen!

Laat je schutting op locatie plaatsen

Het is altijd een hele klus als je een nieuwe erfafscheiding wilt plaatsen. Met schuttingbouw kan je deze klus ook aan ons uitbesteden. Wij realiseren niet alleen de nieuwe schutting, maar verzorgen ook de montage op locatie. We helpen je dan ook graag om alles netjes te regelen en te realiseren. Je hebt zo zelf geen omkijken er meer naar. Afhankelijk van de afmetingen kunnen we binnen één tot twee dagen een compleet nieuwe afscheiding in de tuin plaatsen. De factuur splitsen we netjes op in twee delen mochten de buren ook deelnemen aan de nieuwe erfafscheiding. Zo hoef je zelf de financiën niet te regelen en kunnen we een nieuwe schutting in de tuin laten plaatsen.

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Ben je van plan om een nieuwe schutting te plaatsen in je achtertuin? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee over de opties en brengen een vrijblijvende offerte uit. Je kan zo helemaal zelf kijken welke optie je het beste aanspreekt. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag om dit te realiseren.

You may also like...