Nederland May 17, 2023

Leuke zomergeschenken voor je personeel

De zomer is in volle gang en dat betekent dat het kantoorleven weer een beetje kleurrijker kan worden. Een goede manier om dit te doen, is door leuke zomergeschenken aan je personeel te geven. Door het geven van cadeaus toon je waardering voor je werknemers en verhoog je de teamgeest binnen jouw bedrijf. Maar waar moet je beginnen als het gaat om het kiezen van de perfecte geschenken? Lees hieronder voor inspiratie.

Zonnebrillen

Niets zegt zomer als een mooie zonnebril. Het is een praktisch cadeau dat personeel kan dragen, zelfs als ze niet op het werk zijn. Kies zonnebrillen die op maat gemaakt zijn voor jouw bedrijf, door bijvoorbeeld het logo erop te borduren. Zorg ervoor dat je zonnebrillen van goede kwaliteit kiest, want jouw werknemers willen natuurlijk niet met kapotte of goedkope brillen rondlopen.

Strandhanddoeken

Een strandhanddoek is het perfecte cadeau voor de zomer. Je personeel kan het gebruiken op het strand, aan het zwembad of zelfs op de picknickbank in het park. Kies bij het kiezen van een strandhanddoek voor felle kleuren of patronen die bij het bedrijf passen. Voeg ook gerust uw bedrijfslogo toe om uw teamspirit te versterken.

Draagbare opladers

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon en waar u ook gaat, u neemt uw telefoon mee. Een draagbare oplader kan daarom het perfecte zomergeschenk zijn. U kunt kiezen voor een draadloze oplader of een oplaadbare powerbank die uw werknemers overal mee naartoe kunnen nemen. Laat uw merk op de opladers drukken zodat uw merk overal mee naartoe kan worden genomen.

Vers fruit

In de zomerperiode is er niets beter dan verfrissend vers fruit. Geef uw werknemers een schaalgrootte gevuld met seizoensgebonden fruit. Het is een gezonde traktatie waarvan iedereen kan genieten en het zal zeker worden gewaardeerd. Vergeet niet om een ​​kleine begeleidende boodschap toe te voegen om jouw waardering te tonen.

Waterflessen

Zorg ervoor dat uw werknemers gehydrateerd blijven in de zomermaanden door het geven van gepersonaliseerde waterflessen. Kies flessen die gemakkelijk te gebruiken zijn en herbruikbaar. Bedruk ze met jouw bedrijfslogo om uw merk te laten zien, terwijl uw medewerkers rondlopen en genieten van hun zomertijd.

Conclusie

De zomer is de perfecte tijd om te laten zien dat je om je werknemers geeft en door het geven van zomergeschenken laat je zien dat hun werk gewaardeerd wordt. Er zijn veel geschenken waaruit u kunt kiezen. Zonnebrillen, strandhanddoeken, draagbare opladers, vers fruit en waterflessen – de opties zijn eindeloos. Kies slim, naar wat bij jouw bedrijf en je werknemers past en je zult ervoor zorgen dat ze een geweldige zomer hebben en vol enthousiasme bij je terugkomen op de werkvloer.

Bron: sterkado

You may also like...