Amsterdam November 18, 2022

Conservatoir beslag Amsterdam

Loopt er al voor een langere periode een procedure voor een minnelijk incasso Amsterdam? Dan kan het tijd worden om de volgende stap in te zetten. Als geen enkele manier van incasseren werkt dan kan je er een deurwaarder opzetten. Een deurwaarder kan nog meer voor je betekenen dan een incassobureau. Zo kunnen wij beginnen met een conservatoir beslag Amsterdam. Voordat de zaak bij de rechter komt leggen we dan al officieel beslag op bezittingen, loon etc. Zo weten we zeker dat na de uitspraak van de rechter de goederen niet ineens van de hand gedaan zijn. Onze deurwaarders kunnen dezelfde dag na de opdracht al beslag leggen in de regio Amsterdam. Elke dag dat je langer moet wachten op je geld is tenslotte al een dag te veel.

Bezittingen opeisen om de rekening te kunnen betalen

Als een debiteur in gebreke blijft dan is een conservatoir beslag Amsterdam soms de enige oplossing. Hiermee kunnen we de bezittingen opeisen om zo de rekening te kunnen betalen. Soms gaat het letterlijk om bezittingen denk aan een auto, goederen in een woning of zelfs een pand. Maar het kan ook dat we beslag leggen op een rekening waar we vervolgens de kosten vanaf kunnen trekken. Een conservatoir beslag Amsterdam mag je natuurlijk niet zomaar opleggen. Wij weten precies wanneer we dit mogen uitvoeren en ook echt gaan uitvoeren in de praktijk. Zo voorkomen we dat een debiteur vermogen verschuift om zo een beslag te voorkomen.

Minnelijk incasso opstarten voordat je verdere stappen onderneemt

Het is vaak vervelend als dubieuze debiteuren in gebreke blijven. Als ondernemer heb je hard voor je geld gewerkt. Maar tegelijkertijd wil je ook niet in de problemen komen en je klant verliezen. Een minnelijk incasso Amsterdam kan dan de oplossing zijn. Dit is geen hard incassotraject. Het is een methode om op een duidelijke manier een factuur weer onder de aandacht van de klant te brengen. Dit doen we onder onze naam want vreemde ogen blijken regelmatig te dwingen. Dit is geen gerechtelijke procedure, maar een vriendelijke manier om je debiteur te herinneren dat hij nog tot betaling dient over te gaan.

Geen zorgen meer over onbetaalde facturen

Als ondernemer hoef je geen zorgen meer te maken over onbetaalde facturen. Je besteed dit hele proces aan ons uit. Wij houden je op de hoogte en zorgen ervoor dat de factuur uiteindelijk betaald wordt. Is er uiteindelijk een juridisch traject nodig? Dan staan wij je uiteraard ook bij. Zo zijn wij letterlijk van alle markten thuis in de regio Amsterdam.

You may also like...